Over Dagtickets

Op Dagtickets bestel je makkelijk en snel tickets voor attractieparken, dierentuinen, dagattracties en musea in heel Europa. Reken je tickets af in een veilige omgeving en ontvang jouw tickets binnen 2 minuten zodat je ze kunt uitprinten of vanaf je mobiele telefoon kunt laten scannen.

Bij Dagtickets zijn we trots op onze samenwerking met attracties. Met sommige attractieparken werken we al meer dan 10 jaar naar tevredenheid samen en hebben we rechtstreeks contact. Met de meeste attracties hebben wij een overeenkomst waardoor jij verzekerd ben van officiële en unieke tickets voor je favoriete attracties.

Meer dan 250.000 tevreden klanten

Dagtickets heeft inmiddels meer dan 250.000 tevreden klanten die we hebben geholpen bij de aankoop van tickets. Een groot deel daarvan is zelfs terugkerende klant en bestelt elk jaar tickets op Dagtickets voor zijn of haar favoriete attracties. Onze klanten beoordelen Dagtickets met een gemiddelde van 9.5 en 99 procent van onze klanten zou ons zelfs aanbevelen.

Leisuree

Dagtickets is onderdeel van Leisuree, een Nederlands bedrijf wat zich richt op de wereld van pretparken en dierentuinen waarmee we kennis, ervaring, passie en techniek combineren in diverse online projecten. Leisuree staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 52444783 en ons Nederlandse BTW-nummer is NL170978060B01.

Adresgegevens

Leisuree
Prinses Alexialaan 19
3708XE Zeist
Nederland