Domein van de Grotten van Han

  • België Han-sur-Lesse, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor het domein van de Grotten van Han. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Grotten van Han en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Grotten van Han wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

De PassHan biedt toegang tot het gehele domein van de Grotten van Han, waaronder de Grotten van Han, het Wildpark, PrehistoHan en het museum Han van Weleer.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

PassHan volwassenen

Kinderen vanaf 12 jaar & volwassenen

Geldig 10 februari 2018 t/m 5 januari 2019
€ 30,00 € 28,00
€  € 
Korting: -7%

PassHan kinderen

Kinderen van 4 t/m 11 jaar

Geldig 10 februari 2018 t/m 5 januari 2019
€ 21,00 € 19,00
€  € 
Korting: -10%

Algemene informatie

Pure wildlife en een mysterieuze onderaardse wereld: een ontmoeting om nooit te vergeten

Treed binnen in een mystieke wereld van magische natuurverschijnselen. Het honderdjarige trammetje neemt je mee tot aan de ingang van de grot. Samen met een professionele gids ontdek je het wondere universum van stalactieten, stalagmieten en andere geologische mirakels. Je verkent een toverachtig landschap met druipstenen, fossielen en lieflijke meertjes in een van de mooiste grotten van Europa. Dankzij de nieuwe verlichting ontsluieren de galerijen zich als nooit tevoren. Een pareltje dat terecht haar 3* in de Groene Michelingids verdient!

Nadat je volop hebt genoten van het adembenemende schouwspel onder de grond wacht je een al even betoverende wereld bovengronds. In het 250ha grote wildpark, dat verkozen werd tot beste Wildlife park in België en dat volledig gewijd is aan het behoud en de bescherming van bedreigde diersoorten, ontdek je de indrukwekkende Europese “Big Five”: de bruine beer, de wolf, de bizon, de lynx en nu ook de veelvraat: de meest geduchte dieren sinds de Prehistorie. Trek je wandelschoenen aan, volg het natuurlijke wandelpad van 5km en ervaar de magische kracht van de natuur! Via dit wandelpad ontdek je de bladerdakbrug die je tot in de kruin van de bomen brengt.

Geniet je liever zittend van deze schoonheid? Stap dan aan boord van de Safaricar, en laat jezelf meevoeren op de tonen van de vrolijke melodie van het Domein!

Maar ook na deze idyllische ervaring in het hart van moeder natuur, is de dag nog niet ten einde. Er staan je nog een museum en tentoonstelling te wachten! In het speelse museum 'Han 1900’ neem je de teletijdmachine naar begin 1900 en beleef je de leefwereld van de Ardense dorpeling van toen. Bij de tentoonstelling PrehistoHan ga je nog verder terug in de geschiedenis. Je duikt als het ware in een collectie indrukwekkende opgravingen, van de prehistorie tot nu!

Het PassHan geeft toegang tot: De Grot, Het Wildpark,de expositie PrehistoHan en het museum Han 1900.

Foto's

Beoordelingen

Karla Magnus

Het was heel intresant. De gids in de grotten vertelde heel leuk en wist heel veel.

Freya

Mooi domein. Mooie grot maar iets teleurstellend tov vroeger. Toen was er een lichtshow en een bootje. Verder een prachtige grot. De kinderen 7-9jr hebben er ook van genoten. De tram naar de grot maakt wel ontzettend veel lawaai.
Het park met dieren is mooi em uitgestrekt. Volgende keer gaan we dit eens te voet doen ipv de safaribus. Jammer dat de vogels in zon kleine kooien zitten!
De prijzen van de cafetaria gelegenheden zijn erg schappelijk! Ook een hele mooie speeltuin aan.

Cédric

Mooie namiddag in Han. Prettigen grotten en mooie dieren. Mooie plaats voor wandelen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.