Veilig betalen

Voor het verwerken van betalingen op Dagtickets gebruiken we natuurlijk een beveiligde verbinding waarbij alle benodigde gegevens voor de betaling versleuteld zijn. Voor het afhandelen van betalingen werken we samen met betaalprovider Multisafepay.

Over Multisafepay

Alle betalingen op Dagtickets worden verwerkt door Stichting Derdengelden namens Multisafepay Internet Payments. Als geregistreerd betaalprovider in Nederland staat Multisafepay onder toezicht van de Nederlandse Bank en worden ze periodiek getoetst volgens diverse principes en criteria. Daarnaast is Multisafepay gecertificeerd volgens een internationaal erkende veiligheidsstandaard en is het een geregistreerd business partner van de Thuiswinkel organisatie.

Betaalmogelijkheden

Op Dagtickets bieden we voor het afrekenen van jouw bestelling zoveel mogelijk gangbare betaalmethodes. Dan kun je denken aan iDEAL, Bancontact/Mistercash, diverse creditcards zoals VISA en Mastercard en bankoverboeking. Helaas kunnen we niet alle betaalmethodes aanbieden. Sommige betaalmethodes zijn voor Dagtickets niet haalbaar omdat we anders genoodzaakt zijn om transactiekosten te vragen, iets wat we liever niet doen.