Walibi Belgium

  • België Wavre, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Walibi Belgium. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Walibi Belgium en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Walibi Belgium wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Walibi Belgium!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Walibi Belgium

Algemene informatie

Een uitstapje naar Walibi, da’s altijd een dag vol opwindende sensaties. Kom samen met de hele familie of met vrienden genieten van onze talloze attracties : Vampire, Dalton Terror of Psyké Underground voor de echte durvers. Of Walibi Playland, voor de allerkleinsten. En wat dacht je van een spectaculaire nieuwe 4D-film voor de hele familie: in “Tempo Attack” nemen Walibi, Fibi je mee op een waanzinnig avontuur met levende instrumenten, stenen hardrockreuzen en gekke dansjes! Walibi is natuurlijk ook de op hol geslagen trein van de Calamity Mine, het wildwateravontuur op de Radja River en de duizelingwekkende Weerwolf.

Het grootste en beste* Halloween evenement in België
Van 13 oktober tot en met 4 november (Nocturnes: op 20, 27, 28, 29, 31 oktober en 1, 2 en 3 november) staat Walibi Belgium weer in het teken van Halloween. Tot 17.00 zijn de families welkom in Walibi Belgium. Een speciaal voor de kleinsten ontworpen spookhuis wacht hen op: heksen vertellen verrassende verhalen. De Magic Show: kinderen zullen onder de indruk zijn… maar ook de groteren. En bovenal, niet te missen, op bepaalde uren, in het Amphitheater : Walibi presenteert Aaron Crow, de enigmatische artiest, bekend van America’s and Britain’s Got Talent, die tegelijkertijd goochelaar en mentalist is, met een spektakel vol van illusie en mysterie.

Vanaf 18.00 vertonen de meest afschrikwekkende monsters zich. Geen tijd meer om te vluchten. Afspraak bij Black Rose, met de familie Rose die er rare gewoontes op nahoudt. Wie durft hun huis te betreden ? We hebben er velen zien binnengaan, maar nooit heeft iemand het weer verlaten… Eveneens aan te raden: de Fire Show, de vlammen krullen in alle richtingen. Tijdens Halloween in Walibi Belgium kun je 8 spookhuizen, 7 scare zones en 4 shows ontdekken.

Foto's

Beoordelingen

Tania De Smul

Plezant, we hebben een toffe dag gehad

Barry Vos

Leuke dag geweest,maar het systeem van passen om voor te mogen gaan vind ik totaal niet kunnen.

Karolien Kumpen

Super!!
Geweldig!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.