Boudewijn Seapark Brugge

  • België Brugge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Boudewijn Seapark Brugge. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Boudewijn Seapark Brugge en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Boudewijn Seapark Brugge wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Boudewijn Seapark Brugge

Algemene informatie

Overdekt winterplezier in Boudewijn Seapark Brugge
Ook tijdens de wintermaanden kun je genieten van de prachtige dolfijnenshow in het overdekte dolfinarium. Tijdens de kerstvakantie wordt deze dolfijnenshow zelfs omgetoverd tot de magische AquaShow. Het dolfinarium wordt speciaal voor deze kerstshow magisch verlicht! Kom met de hele familie en geniet van spetterende dolfijnensprongen, een prachtig kerstverhaal en de vele special effects en projecties doorheen de show!

Combineer de dolfijnenshow met toegang tot de indoor speeltuin en olympische ijspiste! Geniet de hele dag van 12 overdekte attracties voor kinderen tot 12 jaar, of ga lekker schaatsen met de hele familie in de overdekte ijsbaan. De hele dag door zijn lekkere snacks verkrijgbaar in de indoor of ijsbar.

Openingstijden Winter
Op woensdagen; indoor en ijspiste van 14.00 tot 17.30, Dolfijnenshow van 16.00 tot 16.30.
Weekenden en krokusvakantie; indoor en ijspiste van 11.00 tot 17.30, Dolfijnenshow van 16.00 tot 16.30.
Kerstvakantie; indoor en ijspiste van 11.00 tot 17.00, Nocturne Aquashow van 16.30 tot 17.15.

In de kerstvakantie is Boudewijn Seapark gesloten op 24, 25, 31 december en 1 januari.

Foto's

Beoordelingen

Tinneke robbe

Het was hee lleukmakkelijk bereikbaar met de bus van station men dochter was heel blij dus beter kan het niet.mss meer dieren maar is winter ook.was echt een leuke dag

Sylvie Goossens

Zeer verouderd park maar fijne ervaring.

Luc Borgraeve

We bezochten het park met de kinderen en kleinkinderen. Het park straalde voor ons nostalgie uit. Ook mijn kinderen (nu 28 en 30) waren aangenaam verrast. De attracties zijn nog altijd dezelfde maar dat vonden we helemaal niet erg met de kleinkindjes (2.5-5 en 6 jaar) . geen lange wachttijden, voor de kleintjes is er ook voldoende aanbod. Proper park (hoewel de toiletten eens zouden mogen vernieuwd worden). Goed aanbod van eten en drinken met schappelijke prijzen.
Jammer dat het te koud was om eens in het zwembad te gaan. Wel mooi zwempark.
De shows zijn ook nog altijd eens de moeite waard om naar te gaan kijken.
Mijn zoon met de kindjes zal waarschijnlijk een abonnement nemen voor volgend jaar.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.