Aqualibi

  • België Wavre, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Aqualibi. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Aqualibi en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Aqualibi wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Aqualibi!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen en volwassenen vanaf 1.40 meter

Geldig 31 maart 2018 t/m 6 januari 2019
€ 21,00 € 19,00
€  € 
Korting: -10%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 1.20 tot 1.40 meter

Geldig 31 maart 2018 t/m 6 januari 2019
€ 17,00 € 16,00
€  € 
Korting: -6%

Algemene informatie

Aqualibi ligt aan de rand van attractiepark Walibi Belgium bij Brussel. In het overdekte zwemparadijs komen waterliefhebbers volop aan hun trekken. Er is een groot golfslagbad en voor wie rust wil zijn er verkwikkende bubbelbaden. In Aqualibi vind je 7 unieke waterglijbanen met de nieuwe hogesnelheidsbaan Flash, een eindeloze wildwaterrivier, waterspeelruimtes voor kinderen, talloze bubbelbaden, reuzegolven,...

De Xtreme is 100 meter lang en 16 meter hoog. In de Surf zit je met z’n tweeën op een rubberen band en glijd je 60 meter omlaag. In de Zap stort je haast loodrecht naar beneden.

De Rapido is een wildwaterrivier waarin je dan weer kabbelend dan weer heftig door het water wordt meegenomen. Voor kleinere kinderen heeft Aqualibi de Mini Beach. Dit speelgebied heeft vier miniglijbanen, waterstralen en een reuzenemmer vol koel water.

Foto's

Beoordelingen

Saskia

Online kaarten besteld en toch moesten we in een lange rij staan bij de kassa. Jammer dat er niet een kassa is voor onlinetickets. Een snellere afhandeling zou prettig zijn.Het eten ongezond en kwaliteit/ prijs verhouding niet goed. Kluisjes systeem zeer prettig. Verder was het zwembad kleiner dan verwacht. Voor de kinderen wel genoeg te doen. Het geluid overweldigend hard. Kinderen hebben het leuk gehad. Voor ons ouders was het uitzitten.

Willems Gert

beetje verouderd. leuke glijbanen, maar spijtig dat kinderen net iets kleiner dan 1m20, zelfs onder begeleiding, er niet op mogen. we misten ook een buitenzwembad, of mogelijkheid om buiten te kunnen

karoline focke

heel leuk was het!!!! zouden heel graag nog eens terug komen wel spijtig dat het nogal duur is.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.