Mini-Europe

  • België Brussel, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten voor Mini-Europe. Vul het aantal kaartjes in wat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Mini-Europe wilt afronden reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Mini-Europe!

Let op. De tickets voor Mini-Europe en combitickets voor Mini-Europe en het Atomium zijn niet geldig op de dag van aankoop maar pas de eerstvolgende dag.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Mini-Europe

Algemene informatie

In Mini-Europe is Europa in het klein te vinden. Bewonder 350 bekende Europese monumenten en animaties, nagebouwd op schaal 1 op 25. Hier kijk je het ene moment uit over de kanalen en bruggen in Venetië en het volgende moment sta je midden in Londen naast de Big Ben. In Parijs bekijk je de Eiffeltoren, Sacré-Coeur en Arc de Triomphe en ook de beroemde Toren van Pisa ontbreekt niet in de met zorg aangelegde perken van Mini-Europe. Uit België staat hier een kleine versie van de Grote Markt van Brussel, het stadhuis van Antwerpen en de citadel van Dinant. Nederland herken je aan het stadhuis van Maastricht, de molens van Kinderdijk, de abdij van Middelburg en de Montelbaanstoren en Munttoren in Amsterdam. Naast gewoon heel erg leuk, is een bezoek aan Mini-Europe ook educatief: volg de wandelroute in het park en neem de parkcatalogus mee en leer alles over de Europese Unie en de landen die er onderdeel van uitmaken.

De ingang van het ruim 2 hectare grote miniatuurpark ligt direct naast het wereldberoemde Atomium. Mini-Europe is gelegen in het Bruparck in Brussel. Naast Mini-Europe bevinden zich in Bruparck ook het overdekte zwemparadijs Océade, bioscoop Kinépolis en diverse restaurantjes en gezellige terrassen.

Foto's

Beoordelingen

kevin brack

Leuk voor een keer te bezoeken. Was zelf iets groter dan in gedachte...

Raa

De kindjes vonden de interactieve knoppen heel leuk ! Het was een leuke en leerrijke gezinsuitstap !

GREET LANGMANS

Heerlijke dag op mini-Europa!
We waren er let ons ganse gezin, maw van oma tot opa, kinderen en kleinkinderen. Iedereen kon er naar hartelust genieten.
Het park lag er ook heel erg netjes bij , er was veel volk maar verspreid, dus dat stoorde niet.
Kortom; mini-Europa was leerrijk, boeiend en prettig voor jong en oud! Een dag om nooit meer te vergeten.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.