Bobbejaanland

  • België Lichtaart, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Bobbejaanland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Bobbejaanland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Bobbejaanland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Bobbejaanland!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Volwassenen & kinderen vanaf 1.40m

Geldig 31 maart t/m 4 november 2018
€ 35,50 € 30,50
€  € 
Korting: -14%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 1m tot 1m40

Geldig 31 maart t/m 4 november 2018
€ 30,50 € 26,50
€  € 
Korting: -13%

Algemene informatie

Tem de golven van de Wildwaterbaan, ga op ontdekking in The Forbidden Caves of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Meer snelheid? Vlieg door de dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings in de zeven rollercoasters. Meer avontuur? Snel dan naar het mysterieuze Khyonesia voor onze nieuwste Virtual Reality-achtbaan Mount Mara, waar de kwade geesten een enorme vulkaanuitbarsting hebben veroorzaakt. Slaag jij erin om de dodelijke vuurzee voor te blijven? Of stap in ons legendarische reuzenrad en geniet van het wonderbaarlijke uitzicht over ’t plezantste land.

Het Beste Halloween evenement van België is terug
Met een griezelig en gevuld programma voor jong en oud maken we er ook dit jaar een onvergetelijke Halloween van voor de hele familie: 5 waanzinnige spookhuizen, 3 unieke scarezones, 2 sensationele shows en 4 nocturnes mét vuurwerk!

Welke nieuwigheden mag je dit jaar verwachten?

Ontsnap aan mutanten en het toxische water in het spookhuis Sonar, overwin je kinderangsten in de scarezone Childhood Fears, waan je in Mexico tijdens de Dia de Los Muertos op onze nieuwe zone Plaza de Los Muertos, La Calavera Catrina danst de beenderen vanonder het lijf in de nieuwe familieshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’ en dit jaar sluiten we samen met resident DJ’s van Versuz maar liefst 4 keer af met vuurwerk tijdens de nocturnes!

Foto's

Beoordelingen

Horemans

steeds te lange rijen en te lang wachten aan de attracties

Caro Bruynen

Ik heb een erg leuke dag beleeft. Het was niet overdreven druk in het pretpark en het weer viel ook nog wel mee.

Aurore Van Nedervelde

Heel aangenaam de wachttijd niet te lang voor de attracties! Terug keren dat is zeker

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.