Betrouwbaar

Op Dagtickets koop je eenvoudig, snel en veilig tickets voor meer dan 45 attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in heel Europa.

Dagtickets werkt al jaren samen met gerenommeerde pretparken, dierentuinen en andere attracties in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. Dit aanbod groeit nog steeds. Dagtickets wil jou een zo compleet mogelijk aanbod tickets kunnen bieden en realiseert daarom steeds nieuwe samenwerkingen.

Beoordelingen
Lees wat andere klanten van Dagtickets vinden op The Feedback Company. Op deze manier kun je zien dat we een betrouwbare partij zijn om je tickets te kopen.

Tickets
De tickets die je van ons ontvangt zijn geldige tickets en worden in samenwerking met de te bezoeken locatie aangeboden. Ticket- en barcodes zijn uniek en worden slechts eenmalig uitgegeven. Bij Dagtickets ben je dus altijd verzekerd van een veilig en geldig ticket!

Prijzen
De prijs die je betaalt op Dagtickets, is altijd vastgesteld in overleg met het attractiepark, de dierentuin of dagattractie waar jij kaartjes voor wilt. Regelmatig bedenken we ook samen met deze parken acties, zodat je vaker profiteert van de beste aanbiedingen!

Veilig betalen
Dagtickets wil jou op een zo makkelijk mogelijke manier voorzien van tickets. Hierbij waarborgen we uiteraard de veiligheid van betalingen tijdens het bestelproces. Betalingen worden daarom alleen door onze gecertificeerde betaalprovider verzorgd, er zijn verschillende betaalmethoden waar je uit kunt kiezen.

Klantenservice
Klantenservice staat bij Dagtickets hoog in het vaandel. Daarom is Dagtickets voor al jouw vragen via verschillende kanalen bereikbaar: per e-mail, telefonisch, via een live chat tijdens kantooruren en uiteraard ook via Facebook en Twitter. Kies hoe je met ons contact opneemt. Wij reageren op je mail of social media bericht binnen maximaal 48 uur. Staat jouw vraag of opmerking niet tussen onze veelgestelde vragen? Dan vind je hier onze contactgegevens.