Gardaland

  • Italië Verona, Italië

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Gardaland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Gardaland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Gardaland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Gardaland!

Kinderen onder de 100cm mogen Gardaland gratis bezoeken, je hoeft voor hun dus geen tickets te bestellen. De combitickets voor Gardaland en SEA LIFE geven 1x toegang tot Gardaland en 1x toegang tot SEA LIFE op twee opeenvolgende dagen.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 29 maart t/m 4 november 2018
€ 40,50 € 33,00
€  € 
Korting: -19%
2-dagenkaart

2-Dagenkaart kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 29 maart t/m 4 november 2018
€ 52,00 € 46,00
€  € 
Korting: -12%
Combiticket

Combiticket Gardaland en Sea Life Gardaland kinderen en volwassenen

Kinderen & volwassenen

Geldig 29 maart t/m 4 november 2018
€ 45,50 € 36,50
€  € 
Korting: -20%

Algemene informatie

Bij het Italiaanse Gardameer is het prachtige attractiepark Gardaland te vinden met tal van attracties voor jong en oud. Beleef de unieke "Wing-Rider"-achtbaan RAPTOR waarbij je als bezoeker met 90 kilometer per uur door verschillende inversies raast. Geniet verder van de vele waterattracties en de diverse shows in Gardaland. Plezier voor de hele familie!

Naast het attractiepark Gardaland, ligt Sea Life. Een bezoek aan Gardaland Sea Life Aquarium is een zoektocht naar de mooiste dieren in de zee. Diverse thema-gebieden zijn gereconstruceerd zodat ze lijken op de natuurlijke habitats van de duizenden zeedieren die te zien zijn bij Sea Life.

Op deze pagina bestel je tickets voor het attractiepark Gardaland, maar tevens bieden wij combitickets voor Gardaland & Sea Life aan met een hoge korting!

Foto's

Beoordelingen

Gina Van der Meer

prachtig schoon park voor jong en oud!

Yvonne coset

We hebben een hele leuke dag gehad bij Gardaland, helaas niet alles kunnen doen i.v.m. de drukte. Alles is mooi afgewerkt in thema. De kinderen vonden het Kung Fu Panda gedeelte erg leuk en de boomstammen.

Astrid

Prachtig aangelegd park, aan t meer, attracties voor ieder wat wils; wat mij betreft voor iedere vakantieganger een must.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.