Plopsaqua De Panne

  • België Adinkerke, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Plopsaqua De Panne. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Plopsaqua De Panne wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Plopsaqua De Panne.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Plopsaqua De Panne

Algemene informatie

Laat je verrassen door de wondere wereld van Plopsaqua De Panne, het nummer 1 waterpretpark van de Benelux dat zich vlak naast Plopsaland De Panne bevindt. Geen subtropisch zwembad, maar een uniek themapark waar speciale licht- en geluidseffecten de hele familie gegarandeerd omverblazen. De vier zwembaden en zes glijbanen zijn overdonderend sensationeel.

Ga op avontuur met alle Plopsa-figuren
Langs de magische, besneeuwde landschappen voert Wickie de Viking je mee naar zijn spectaculaire Vikingdorp. Onderweg zwem je in de spectaculaire Wild River en kom je Maya de Bij en Kabouter Plop tegen! Kijk wel goed uit je doppen, want boven het golfslagbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer met donder en bliksem los. Gelukkig houdt Samson steeds een oogje in het zeil.

Waterpret voor jong en oud

De allerkleinsten halen hun hartje op bij de drie glijbanen, kleurrijke speeltuigen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. Maar ook jonge tieners komen dankzij de spectaculaire glijbanen aan hun trekken. Op de Glijdende Banden wring je je door scherpe bochten op een boei waar je alleen of met twee in kan, de Disco Slide maakt met de combinatie water-licht-muziek van je rit een nummer 1-hit. En welke waterrat durft een ritje aan op de spectaculaire Sky Drop, met zijn 19 meter de hoogste glijbaan van België? Hierbij klapt onder je voeten een luik weg en val je loodrecht naar beneden, om vervolgens tegen 40 km/u door de bochten te razen. Nood aan een welverdiende pauze na al die adembenemende thrills? Kom dan even tot rust in het Buitenbad, de relaxerende Sauna, de twee heerlijke bubbelbaden of blaas uit op de ligweide.

Foto's

Beoordelingen

Patricia Dewandel

Prachtig zwemparadijs, voor groot en klein, zeer proper

Patrick

Prima dagtrapje voor een dag met slecht weer tijdens vakantie aan de Belgische kust met kleine kids (2-10 jaar). Plopsaqua is mooi ingericht, maar is eerder klein in verhouding tot andere water pretparken. Voor kleinere kinderen perfect & overzichtelijk.

bjorn mispelon

Plopsaqua is supertof voor zowel heel kleine kindjes, de iets grotere (en de papa's) kunnen zich uitleven op de spectaculaire "vrije val" glijbaan? Je kunt ook rustig baantjes trekken in het mooi verlichte zwembad. ...

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.