Bellewaerde

  • België Ieper, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Bellewaerde. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Bellewaerde en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Bellewaerde wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Bellewaerde!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Bellewaerde

Algemene informatie

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol fun, avontuur en spectaculaire ontdekkingen. De zalige familieattracties doen iedereen daveren van plezier. Jullie leren er honderden dieren van dichtbij kennen, en dat allemaal in een overweldigende natuur

Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie staan te springen voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere. Sta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren In Bellewaerde sta je echt middenin de natuur. Het is dé plek om de dierenwereld beter te leren kennen. Leeuwen, tijgers, apen en olifanten: je ziet ze allemaal in Bellewaerde ! De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dichtbij spotten jullie zebra’s en giraffen zelden. Bezoek zeker de schattige Amoerluipaardwelpen, een van de meest bedreigde diersoorten ter wereld.

Dawson Duel
Vanaf mei 2017 beleef je in Bellewaerde een Europese primeur : de allereerste Duelling Alpine Coaster op een niet-natuurlijke helling. Wandel naar de 25 meter hoge top van Dawson Duel en geniet met je familie of vrienden van het adembenemende uitzicht over het park. Zodra je aan de top bent, kan het duel beginnen! Zijn jullie klaar voor een zinderende race.

Stunt & Dive Show
Je zult op het puntje van je stoel zitten tijdens deze superspannende show vol adembenemende stunts en duizelingwekkende duiksprongen.

Roofvogeldemonstratie
Van zo dichtbij hebben jullie roofvogels nog nooit gezien ! Maak op de brug over de vijver kennis met verschillende roofvogels zoals de Kapgier, de Zwarte Wouw en de Woestijnbuizerd tijdens een verbluffende demonstratie.

Foto's

Beoordelingen

Bart Tommelein

Was leuk en aangenaam met de mooie versiering van Halloween.
Soms door panne van bepaalde attracties wat langer aanschuiven maar het extra uurtje dat ze in Bellewaerde langer open deden maakte dit terug compleet. Een ideaal pretpark om met de kinderen te doen.

Wilfried Crosiers

Het is een mooi park, waar bij de attracties ook aan de kleintjes gedacht is. De afwisseling van attracties en dieren is heel tof. Het enige wat ons enorm gestoord heeft, is dat het personeel in het restaurant bij de grote vijver totaal geen Nederlands verstond, laat staan sprak! Uw park bevindt zich in Vlaanderen, dan vinden wij dat dit toch een eerste vereiste is!!!!!!

Patrick Van de Velde

Zeer goed, door combinatie van o.a. treintjes met dieren en info over de dieren; dieren met attracties mogelijkheid voor eten en drinken en ook geen te hoge prijzen voor spijs en drank.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.