Miniworld Rotterdam

  • Nederland Rotterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Miniworld Rotterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Miniworld Rotterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Miniworld Rotterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Miniworld Rotterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Familiekaart 4 personen

voor 2 volwassenen vanaf 12 jaar en 2 kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig t/m 6 januari 2019
€ 38,80 € 32,98
€  € 
Korting: -15%

Dagkaart kinderen of volwassenen

Kinderen v.a. 12 jaar en volwassenen

Geldig 6 juli t/m 2 september 2018
€ 11,70 € 9,95
€  € 
Korting: -15%

Dagkaart kinderen

Kinderen van 3 t/m 11 jaar

Geldig 6 juli t/m 2 september 2018
€ 7,70 € 6,55
€  € 
Korting: -15%

Algemene informatie

Miniworld Rotterdam is een unieke wereld in miniatuur, gelegen in het hart van Rotterdam, op loopafstand van Rotterdam CS. Al drie keer heeft Miniworld de ANWB publieksprijs gewonnen van ‘Leukste Uitje van Zuid- Holland.

Hier wacht een piepkleine wereld, vol verrassende details en verhalen. Ontdek wereldstad Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, de grootste overdekte miniatuurhaven van de Benelux, geïnspireerd op de Rotterdamse haven, en uitgestrekte, typisch Nederlandse (polder)landschappen. Elke 24 minuten valt de nacht in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Alle maquettes zijn met de hand gebouwd in ons eigen atelier, en worden tot leven gebracht in mooie landschappen, met licht, geluid en beweging. Een waar kunstwerk. Hier toont een kleine wereld waarin zij groot is.

Foto's

Beoordelingen

Wijnand Molijn

Erg leuk voor de kinderen, bijzonder overzichttelijk

Jacqueline magielse

Het was een leuke ervaring! Eigenlijk voor de eerste keer erg veel indrukken .Mini world heet het, maar te maxi om in een dag te ervaren. we gaan nog een keer terug!

Jennifer beijersbergen van Henegouwen

Leuk opgezet, je bent er wel heel snel door heen. Al snel hadden mijn jongens alles wel gezien,en stonden na 1 uurtje alweer buiten.
Ik vind de prijs in verhouding met wat je er kan doen en er te vinden is,te duur.
Ik zal hier geen 2e keer naar toe gaan.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.