Movie Park Germany

  • Duitsland Bottrop, Duitsland

Extra informatie

In Movie Park Germany speel je zelf de hoofdrol in stoere attracties. Op Dagtickets bestel je eenvoudig kaarten met korting voor Movie Park Germany. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling wilt afronden, reken je de tickets eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt je tickets binnen enkele minuten, zodat je ze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 30 juni 2018
€ 39,00 € 26,00
€  € 
Korting: -33%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 4 t/m 11 jaar

Geldig t/m 30 juni 2018
€ 30,00 € 26,00
€  € 
Korting: -13%

Algemene informatie

Hoera, ik ben in de film!Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! 
Ontdek in de loop van het seizoen de nieuw gethematiseerde wildwaterbaan “Excalibur – Secrets of the Dark Forest” en begeef je samen met Koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en duistere wezens en sprookjesfiguren op een riskante zoektocht naar het legendarische zwaard Excalibur.

Bezoek de Star Trek™ : Operation Enterprise achtbaan en laat je als cadet tijdens een eerste reddingsmissie naar een nieuw sterrenstelsel lanceren. 
Ga in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Ontmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve en beleef met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool “License to drive”.
In The Lost Temple doet dr. Carter bij opgravingen een bijzondere ontdekking van meer dan alleen gigantische overblijfselen uit de oertijd. Dinosauriers komen tot leven en verpletteren de bodem onder je voeten in deze levensechte immersive tunnel! 


In de permanente horrorattractie “The Walking Dead Breakout”*, gebaseerd op een van ’s werelds meest succesvolle en populaire Amerikaanse series, ben je niet veilig voor de “walkers . *Vanaf 16 jaar en tegen bijbetaling. 
Wil je nog meer actie, stort dan vanaf 60 meter naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! Laat je in “Crazy Cops -The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

In oktober trekken donkere wolken over Bottrop, wanneer met Halloween alle geruchten tot leven komen. Gruwelijke monsters en hongerige weerwolven dwalen door de straten en spookhuizen. Durf jij het aan? Kom dan naar het grootste Horror spektakel van Europa!

Foto's

Beoordelingen

melinda lefever

Wat een fantastisch park! Niet lang moeten aanschuiven voor de attracties en voor elk wat wils! We gaan zeker terug!

vanessa cavé

echt een fijne park voor het gezin

Henri Peters

Leuk maar wat rimmelig park qua opzet, meer eenheid in de beleving zou het park een boost kunnen geven, nu beetje bijelkaar geraapt geheel. Wel erg schoon en netjes.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.