Puy du Fou

  • Frankrijk Les Epesses, Frankrijk

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Puy du Fou. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Puy du Fou en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Puy du Fou wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Puy du Fou!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Grand Parc Dagkaart volwassenen

Jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen

Geldig 7 april t/m 4 november 2018
€ 40,00 € 35,00
€  € 
Korting: -13%

Grand Parc Dagkaart kinderen

Kinderen van 5 t/m 13 jaar

Geldig 7 april t/m 4 november 2018
€ 29,00 € 25,00
€  € 
Korting: -14%
2-Dagenkaart

Grand Parc 2-dagenkaart volwassenen

Jeugd vanaf 14 jaar en volwassenen

Geldig 7 april t/m 4 november 2018
€ 65,00 € 56,00
€  € 
Korting: -14%

Grand Parc 2-dagenkaart kinderen

Kinderen van 5 t/m 13 jaar

Geldig 7 april t/m 4 november 2018
€ 46,00 € 40,00
€  € 
Korting: -13%

Algemene informatie

Grand Parc Puy du Fou
Puy du Fou® is verkozen tot beste park ter wereld en biedt meer dan 20 grandioze voorstellingen en avonturen. Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 50 hectare. Wandel door 4 authentieke dorpjes en ontdek meer dan 1500 dieren in de vrije natuur. Reis door de eeuwen heen, van voorstelling tot voorstelling en van avontuur naar avontuur. Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van de vogels... iedere eeuw belooft weer een nieuw avontuur.

Grootste originele creatie 2016 “Le Dernier Panache”
De Puy du Fou heeft nog nooit zo groots uitgepakt! In 2016 wordt een nieuwe, grandioze zaal geopend die plaats gaat bieden aan de nieuwste originele creatie van de Puy du Fou: “Le Dernier Panache”. Volg de glorieuze lotsbestemming van een Franse marineofficier, held van de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog, wiens leven in 1793 een onverwachte wending neemt tijdens een ultiem gevecht voor de vrijheid. Een grote, adembenemende voorstelling, heldhaftig en ontroerend, met een unieke mise en scène!

Les Orgues de Feu
Beleef een poëtisch verhaal over liefde, water en vuur! De avondvoorstelling van het Grand Parc neemt u mee op een sprookjesachtige en wonderbaarlijke reis. Iedere avond verschijnen aan de oever van het meer van de Puy du Fou de romantische muzikanten in hun lichtkostuums om de muzes en de kabouters te laten dansen op een fabelachtige symfonie van water en vuur. Deze voorstelling is inbegrepen bij het bezoek aan het Grand Parc in de groene periode (zie de openingskalender op http://www.puydufou.com/nl/praktische-gids/opening...

Voorwaarden tickets
Bij het 2-dagen ticket dient het 2de bezoek plaats te vinden binnen de 7 dagen na het 1ste bezoek en bij het 3-dagen ticket dient het 2de en 3de bezoek ook plaats te vinden binnen de 7 dagen na het 1ste bezoek.

Foto's

Beoordelingen

Liliane VAN DAMME

Ronduit een fantastisch park. De moeite waard.

Willem Vlieger

Een fantastisch park met spectaculaire shows. Een echte aanrader .De Riddders van de ronde tafel de Vikingen en le Denier Panache. Een nadeel is dat de mensen erg voordringen wat niet nodig is omdat er meer dan genoeg plaatsen zijn.

Hans Snoeren

Ja, met de Efteling om de hoek, valt eigenlijk ieder volgend park een beetje tegen. Puy du Fou is overigens niet te vergelijken met de Efteling. Het is een echt themapark voor jong en oud. Je wordt meegenomen in de verhalen, wat ze heel goed doen. Wat ik verder goed vond was dat ze mij bij thema 19 - Verdun, waarschuwden voor het geweld. Een totaal ander event dan we tot dat moment hadden bezocht. Ik had 2 kinderen van 9 en 10 bij, en gelukkig heb ik heb de kids deze indrukwekkende doch heftige ervaring kunnen besparen. Een top park, mooi aangelegd. Het eten in het park is wel aan de prijs, maar het parkeren is weer gratis.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.