Parc Astérix

  • Frankrijk Plailly, Frankrijk

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Parc Astérix. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Parc Astérix en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Parc Astérix wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Parc Astérix!

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator.

januari 2019 volgende maand »»
ma di wo do vrij za zo
  1 januari
2 januari
3 januari
4 januari
5 januari
6 januari
7 januari
8 januari
9 januari
10 januari
11 januari
12 januari
13 januari
14 januari
15 januari
16 januari
17 januari
18 januari
geen tickets
19 januari
geen tickets
20 januari
geen tickets
21 januari
geen tickets
22 januari
geen tickets
23 januari
geen tickets
24 januari
geen tickets
25 januari
geen tickets
26 januari
geen tickets
27 januari
geen tickets
28 januari
geen tickets
29 januari
geen tickets
30 januari
geen tickets
31 januari
geen tickets
     

Algemene informatie

Parc Astérix ligt zo'n 40 kilometer ten noorden van Parijs. Het park staat in het teken van het onoverwinnelijke Gallische stripduo Astérix & Obelix, met de bijbehorende humor en bekende karakters. Het attractiepark bestaat uit 6 themagebieden, vol humoristische details, zoals je van Astérix & Obelix gewend bent. In het Gallische dorp stap je het stripverhaal binnen. Dring door tot het Romeinse Rijk en wordt soldaat in het legioen. Maak een reis naar Egypte of ontdek de mythologie van het oude Griekenland. Test je moed en trotseer de Vikingen en ga terug in de tijd: slenter door de straten van Parijs, van de Middeleeuwen tot de 19de eeuw.

In het pretpark vind je 35 attracties, waaronder een aantal indrukwekkende achtbanen zoals Tonnerre de Zeus en OzIris. Tonnerre de Zeus wordt beschouwd als één van de beste houten achtbanen ter wereld. Hangachtbaan OzIris gaat vanuit een Egyptische tempel veertig meter de hoogte in. Daarna volgt een razendsnelle rit met 5 loopings en 3 tunnels.

Geniet van 3 spectaculaire live shows, waaronder een verbazingwekkend waterballet, verzorgd door de dolfijnen van het Théâtre de Poséidon. Het Romeinse legioen in de Arena heeft lef en tonen zich ware acrobaten. In de stuntshow "Main Basse sur La Joconde" draait alles om ‘la Joconde’, de bijnaam van de Mona Lisa. Het wereldberoemde schilderij is onderweg naar het Metropolitan Museum in New York, maar een bende tracht het meesterwerk te stelen. Kunstschilder Marcel probeert de brutale roof te voorkomen. Wat volgt is een humorvolle stuntshow van bijna een half uur met drie auto's, een motorfiets, een trein en een zijspan.

Foto's

Beoordelingen

Peter Schotte

Leuke variatie aan attracties .... zowel voor de echte durvers en de mietjes ..... ieder jaar ook een nieuwe attractie .....

Lindsay Muller

Heel erg mooi park, verzorgd en leuk in thema, verrassende attracties... de moeite!

Familie Holland

Geweldig park, thrillseeking attracties, schoon, nauwelijks wachtrijen en mooie afwisseling tussen attracties en bezienswaardigheden.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.