Xpo Center Bruges

  • België Brugge, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Xpo Center Bruges. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Xpo Center Bruges en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Xpo Center Bruges wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Xpo Center Bruges!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Xpo Center Bruges

Algemene informatie

Xpo Center Bruges (Site Oud Sint-Jan Brugge) brengt van 1 juni t.e.m. 5 november 2017 een unieke expo over de uitvindingen van ’s werelds gekendste genie, Leonardo da Vinci.

De expo toont meer dan 100 maquettes van da Vinci’s uitvindingen en machines. Hij was zeer vooruitstrevend voor zijn tijd, hij vond o.a. de helikopter, parachute, katapult en draaibrug uit!
De expo toont ook meer dan 100 documenten en originele schriftjes van da Vinci en enkele tijdsgenoten (o.a. Michelangelo). Samen maakt dit wereldwijd de grootste expo ooit over da Vinci’s uitvindingen! Verschillende machines staan op ware grootte en interactief opgesteld. Via 3D filmpjes op verschillende schermen worden de uitvindingen volledig gestript en uitgelegd. De tentoonstelling bevat ook replica’s van da Vinci’s gekendste schilderwerken, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.