Autoworld

  • België Brussel, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Autoworld. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Autoworld en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Autoworld wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Met deze tickets heb je zowel toegang tot het Autoworld museum als de tijdelijke expo American Dream Cars & Bikes die van 15 december tot en met 28 januari 2018 in het Autoworld museum te vinden is.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
American Dream Cars & Bikes

Dagkaart volwassenen

Dagkaart kind vanaf 12 jaar en volwassenen

Geldig t/m 28 januari 2018
€ 12,00
€ 

Dagkaart kinderen

Dagkaart kind 6 t/m 11 jaar

Geldig t/m 28 januari 2018
€ 6,00
€ 

Dagkaart senior

Dagkaart senioren 65 jaar en ouder

Geldig t/m 28 januari 2018
€ 10,00
€ 

Dagkaart student

Dagkaart student (op vertoon studentenkaart)

Geldig t/m 28 januari 2018
€ 9,00
€ 

Algemene informatie

In het Autoworld Museum in Brussel leer je alles over de auto-industrie en vind je een vaste tentoonstelling van meer dan 300 voertuigen. Daarnaast vind je in het Autoworld museum ook tijdelijke tentoonstellingen met thema's zoals American Dream Cars & Bikes.

American Dream Cars & Bikes
‘American Dream Cars & Bikes, the Golden Years’ wordt deze winter ongetwijfeld een van de niet te missen tentoonstellingen in het Autoworld Museum in Brussel. Een spectaculaire tentoonstelling waarmee de auto-industie in het naoorlogse Amerika in beeld wordt gebracht en je de sfeer van de jaren '50 en '60 kunt proeven. American Dream Cars & Bikes vind je van 15 december 2017 t/m 28 januari 2018 in het Autoworld museum in Brussel.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.