Betaalmogelijkeden

Betalen bij Dagtickets kan op verschillende manieren. Uiteraard maken wij daarbij gebruik van een een veilige verbinding waarbij alle gegevens voor de betaling versleuteld zijn. Voor de betaling maken wij gebruik van de diensten van paypment provider Multisafepay. Multisafepay is een geregistreerd business partner van de Thuiswinkel organisatie en handelt betalingen af voor meerdere grote webshops in Nederland en België.

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

iDEAL

Met iDEAL kun je direct tijdens het bestelproces de betaling van de tickets afhandelen met je eigen bank. Tickets worden afgerekend in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact / Mister Cash

Voor onze belgische klanten gebruiken wij Bancontact/Mister Cash. Bancontact/Mister Cash is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL en wordt de grote banken in Belgie ondersteund.

VISA

VISA

Wereldwijd is Visa de meest gebruikte creditcard en ook op Dagtickets kun je met Visa betalen. Visa staat voor een snelle, gemakkelijke en veilige manier van betalen.

MasterCard

Mastercard

MasterCard is een creditcard en is te vergelijken met Visa. Mastercard staat voor een snelle, gemakkelijke en veilige manier van betalen.

Overboeking

Je kunt ook je betaling doen door middel van een bankoverboeking. De tickets worden automatisch via e-mail verzonden zodra we je betaling via overboeking ontvangen hebben. Dit is binnen 2 tot 3 werkdagen.

Giropay

Giropay

Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken en vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. Duitse klanten betalen met Giropay in een vertrouwde omgeving met een veilig gevoel.