Zips & Ropes

  • Nederland Ewijk, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Zips & Ropes. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Zips & Ropes en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Zips & Ropes wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Zips & Ropes

Algemene informatie

Zips & Ropes is dé plek om jouw grenzen te verleggen. Met het brede aanbod aan attracties is het gegarandeerd een uitje vol adrenaline. Durf jij met de snelste zipline van Nederland over het water heen te jagen? Als jij denkt dat je jouw grenzen kent, dan is het klimpark van Zips & Ropes dé uitdaging voor jou! De klimparcoursen bij Zips ’n Ropes zijn voorzien van veel verschillende onderdelen. Via touwen, evenwichtsbalken, kleine tokkelbanen en houten huren klauter jij je een weg door het parcours. Toegankelijk en uitdagend voor kinderen, jongeren, gezinnen, scholen en bedrijven. Zips & Ropes is toegankelijk vanaf 16 jaar. In verband met de veiligheid zijn de attracties van Zips & Ropes toegankelijk voor personen met maximum gewicht van 120 kilogram.

Wat is inbegrepen
Entree tot adrenaline klimpark Zips & Ropes met keuze uit 1 van de 9 unieke attracties
Gebruik materiaal (helm en beschermset)
Permanente Safety Hook (TUV gecertificeerd)
Begeleiding van professionele instructeurs

Openingstijden
Zips & Ropes is elke vrijdag, zaterdag en tijdens vakanties geopend van 12:00-22:00, op aanvraag kan je ook een bezoek boeken op maandag t/m donderdag tussen 19:00-22:00. Op zondag is Zips & Ropes gesloten, behalve tijdens schoolvakanties.

Locatie Zips & Ropes
Groeneheuvels 1
6644 KX Ewijk

Foto's

Beoordelingen

Anoniem

Mooi klimpark!

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.