The Amsterdam Dungeon

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor The Amsterdam Dungeon. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor The Amsterdam Dungeon en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor The Amsterdam Dungeon wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in The Amsterdam Dungeon!

The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen van 12 jaar en jonger, krijgen alleen toegang met een begeleider van 16 jaar of ouder. Minimum adviesleeftijd 10 jaar.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor The Amsterdam Dungeon

Algemene informatie

Het is de fun die jou bekruipt. Ben je er klaar voor om terug te gaan naar die ‘slechte ouwe tijd’? Pest, brand, moord en verraad spannen samen om aan de slag te gaan binnen de donkere muren van The Amsterdam Dungeon. Stap in de voetsporen van duizenden jonge matrozen die hun ziel verkochten aan de VOC. Ontdek het weerzinwekkende lichaam van de beruchte crimineel Zwarte Jan en sta terecht voor krankzinnige misdaden. Van berovingen tot hekserij. Je wordt op een zeer gepaste manier bestraft! Kom jij levend terug uit deze walgelijke omstandigheden?

In The Amsterdam Dungeon beleef je zoveel lol dat het eng wordt. Als je ten prooi valt aan dit soort bangmakerij, is de enige remedie de grappige kant ervan in te zien. Dus Verman je of geef je over en breng een bezoek aan het voorportaal van het duistere en bandeloze verleden van Amsterdam.

Adviesleeftijd
The Amsterdam Dungeon is niet geschikt voor kleine kinderen. Kinderen van 12 jaar en jonger, krijgen alleen toegang met een begeleider van 16 jaar of ouder. Minimum adviesleeftijd 10 jaar.

Foto's

Beoordelingen

Peter Sloterdijk

Geweldige ervaring. Goed acteerwerk. Gehele tour genoten.

daems chris

zeer leuke ervaring
zelf 2x mogen meespelen

Harry Doesborg

Ik vond het spannend. Ze deden het erg leuk.erg aan te raden.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.