Skidome Terneuzen

  • Nederland Terneuzen, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Skidome Terneuzen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Skidome Terneuzen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Skidome Terneuzen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Skidome Terneuzen.

Skidôme Terneuzen is van maandag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Daltijden: Maandag tot en met donderdag
Piektijden: Vrijdag tot en met zondag en kerstvakantie

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Skidome Terneuzen

Algemene informatie

365 dagen het ultieme wintersportgevoel
De sneeuw valt niet automatisch op de momenten waarop jij graag zou willen. Gelukkig ben je bij Skidôme altijd sneeuwzeker! Hier geniet je 365 van kraakverse sneeuw, frisse kou en de gezellige sfeer van wintersporters om je heen: het ultieme wintersportgevoel. Skidôme Rucphen en Terneuzen bieden een plek waar je dicht bij huis kunt genieten van wintersport in echte sneeuw. Een thuis waar jij je technieken op komt frissen, de nieuwste tricks uitprobeert en in topvorm komt voor je volgende wintersportvakantie.

Ben jij zo’n gepassioneerde wintersporter die graag zijn grenzen verlegt? Speciaal daarvoor hebben we het funpark ontwikkeld. Een parcours met diverse rails, schansen, boxen, kickers en andere obstakels waar de gedreven freestyler wel raad mee weet!

Foto's

Beoordelingen

Katleen De Pauw

Zeer vriendelijk personeel, goed onderhouden materiaal, mooie piste. Een minpuntje is dat je niet rechtstreeks van de skipiste naar de cafetaria kan gaan.

AN SCHEPENS

Toffe ervaring!

Peter Colleman

Vriendelijk en behulpzaam personeel, accomodaties waren in orde.
Minpuntje vind ik: Niettegenstaande je de tickets online koopt moet je toch nog via de kassa om een waarborg te betalen en de badges in ontvangst te nemen......

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.