SEA LIFE Oberhausen

  • Duitsland Oberhausen, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor SEA LIFE Oberhausen. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor SEA LIFE Oberhausen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor SEA LIFE Oberhausen wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in SEA LIFE Oberhausen!

Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

Algemene informatie

Met meer dan 2 miljoen liter water is SEA LIFE Oberhausen de grootste SEA LIFE van Duitsland. In dit bijzondere aquarium leven meer dan 5000 dieren in 50 verschillende aquaria; zeepaardjes, kwallen, haaien, otters en nog veel meer. Hoogtepunt van SEA LIFE Oberhausen is een doorzichtige tunnel door het aquarium met maar liefst 1,5 miljoen liter water. Hier kun je een zeeschildpad, verschillende haaien en een unieke zaagvis van dichtbij bewonderen. Het is net alsof je 6 meter onder de zeespiegel wandelt, maar dan zonder natte voeten te krijgen.

In het buitengebied van SEA LIFE Oberhausen vind je de otters. Leer alles over deze otters tijdens hun dagelijkse trainingssessie of luister naar een van de verzorgers terwijl de otters gevoerd worden. Of loop door het groene Amazone gebied waar je gevaarlijke piranhas, roggen en andere tropische vissen kunt vinden. En natuurlijk mag je de penguins van het Abenteuer Park Oberhausen niet missen. Ook hier kun je luisteren naar de uitleg van een van de verzorgers zodat je alles over deze wonderlijke wezens te weten kunt komen.

Bay of the Sea Stars
Vanaf februari 2014 is in SEA LIFE Oberhausen de tentoonstelling "Bay of the Sea Stars" te zien. Meer dan 300 zeesterren in alle vormen, maten en kleuren zijn van dichtbij te bewonderen en er worden tal van interactieve activiteiten georganiseerd.

Op loopafstand van CentrO Oberhausen
SEA LIFE Oberhausen bevindt zich op loopafstand van Centro in Oberhausen. Centro is met meer dan 220 winkels een van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Duitsland. Een bezoek aan SEA LIFE Oberhausen is uitstekend te combineren wanneer je naar CentrO gaat. Zowel CentrO als SEA LIFE Oberhausen zijn uitstekend te bereiken met openbaar vervoer en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Foto's

Beoordelingen

Mies

Leuk park voor liefhebbers van de onderwaterwereld. Geen dagvullend programma, maar zeker de moeite waard. Overzichtelijk en goed verzorgd. Aardig personeel dat graag meer vertelt over de vissen. (Wel in t Duits/Engels)

Janine

Mooie aquaria met veel verschillende soorten vissen. Vooral de school forellen die tegen de stroming in zwom was mooi om te zien. Ook erg mooi zijn de vissen die boven je langs zwemmen wanneer je door de tunnel loopt. Je staat echt even tussen de vissen. In het restaurant kijk je uit op een groot aquarium met veel vissen en twee grote schildpadden.
Je moet hier geen hele dag voor uittrekken, maar zeker leuk om te gaan kijken. In de omgeving van Sea Life zijn ook genoeg andere dingen te doen om een dagje te vullen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.