Schiphol Behind the Scenes

Schiphol Behind the Scenes

Amsterdam, Nederland

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Schiphol Behind the Scenes. Reserveren voor Schiphol Behind the Scenes is verplicht. Na het bestellen van je tickets ontvang je deze binnen enkele minuten, deze tickets moet je uitprinten. Vervolgens kun je met de unieke code op de tickets op www.schipholbehindthescenes.nl een tijdslot reserveren. Kies je tijdslot en vul bij promotiecode de unieke code in die op je tickets staat. Als het goed is hoef je verder niks te betalen (eventueel optie om voordelig een parkeerkaart bij te kopen) en ontvang je de tickets van Schiphol Behind the Scenes.

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Schiphol Behind the Scenes. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Schiphol Behind the Scenes en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Schiphol Behind the Scenes wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Schiphol Behind the Scenes!
Binnenkort

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Schiphol Behind the Scenes.

De Schiphol Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer. Doordat je met de tour langs deze locaties rijdt, zie je met eigen ogen hoe alles in zijn werk gaat. Ter aanvulling worden er videobeelden en foto's op schermen in de bus getoond, zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Verhalen zijn trouwens niet het enige wat je te horen krijgt, maar kom dat zelf maar ervaren en: Beleef Schiphol van heel dichtbij. Duur van deze tour is ongeveer 60 minuten.

Reserveren voor Schiphol Behind the Scenes is verplicht
Na het bestellen van je tickets ontvang je deze binnen enkele minuten, deze tickets moet je uitprinten. Vervolgens kun je met de unieke code op de tickets op www.schipholbehindthescenes.nl een tijdslot reserveren. Kies je tijdslot en vul bij promotiecode de unieke code in die op je tickets staat. Als het goed is hoef je verder niks te betalen (eventueel optie om voordelig een parkeerkaart bij te kopen) en ontvang je de tickets van Schiphol Behind the Scenes.

Vertrektijden
De Schiphol Behind the Scenes tour rijdt het gehele jaar door van dinsdag tot en met zondag. Een tijdslot reserveren is verplicht waarbij geldt vol is vol.

Vertrek 1 : 09:30 uur
Vertrek 2 : 11:00 uur
Vertrek 3 : 13:00 uur
Vertrek 4 : 14:30 uur
Vertrek 5 : 16:30 uur

Schiphol Behind the Scenes
Schiphol Behind the Scenes

Amsterdam, Nederland

Weersverwachting

7°c
lichte regen

di

10°c

wo

13°c

do

14°c

vrij

16°c