Madame Tussauds Amsterdam

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Madame Tussauds Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Madame Tussauds Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Madame Tussauds Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Madame Tussauds Amsterdam!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart volwassenen

Toegang voor 1 persoon vanaf 16 jaar

Geldig t/m 7 januari 2018
€ 23,50 € 19,20
€  € 
Korting: -18%

Dagkaart kinderen

Toegang voor 1 kind van 4 t/m 15 jaar

Geldig t/m 7 januari 2018
€ 19,50 € 15,80
€  € 
Korting: -19%

Algemene informatie

Madame Tussauds is de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam! Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds binnen. Heb verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met jouw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars. De wassenbeeldenattractie is een geweldige belevenis voor jong en oud. Wees even mooi als Doutzen Kroes op de catwalk en zing on stage bij een uitzinnige Lady Gaga. Ga op de foto met Lionel Messi of Edwin Evers. Nieuw zijn de beelden van Ariana Grande, DJ Hardwell en Justin Bieber.

Foto's

Beoordelingen

Miranda

Wij hebben het als heel leuk ervaren!
Veel foto's gemaakt met bekende mensen :-) en met Adele gezongen, waar we ook nog een geluidsbestand van hebben gekregen.

Sandy De winter

Leuke ervaring, supermooi gedaan!

cintha willemse

Het viel n beetje tegen had meer verwacht.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.