Hop On Hop Off Amsterdam

  • Nederland Amsterdam, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Hop On Hop Off Amsterdam. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Hop On Hop Off Amsterdam en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Hop On Hop Off Amsterdam wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Hop On Hop Off Amsterdam!

Voor deze locatie kun je een papieren of een elektronisch ticket tonen.

Algemene informatie

De Hop on - Hop off bus tour is precies wat u zoekt wanneer je Amsterdam op je eigen manier wilt verkennen. Geniet van deze unieke stadstour, terwijl we de prachtigste plekken van de hoofdstad passeren. De bussen en boten vertrekken tussen 09.30 en 18.10 elke 15 tot 20 minuten van één van de Hop On Hop Off vertrekplaatsen in Amsterdam. De tickets zijn inclusief een GPS audiotour in meer dan 15 talen. De tickets zijn 24 geldig vanaf dat je de ze voor het eerst gebruikt.

Bezienswaardigheden Amsterdam
U zult u verwonderen over de pracht van wat is overgebleven van de historische Gouden eeuw van Amsterdam, zoals de romantische grachten en bruggen. U zult gefascineerd raken door de verschillende type gevels, zoals de klok - en halsgevels op de prachtige koopmanshuizen. Bezoek het Gassan Diamond museum en laat u intrigeren door 400 jaar vakmanschap. Bezoek de Dam en Het Koninklijk Paleis. Stap s ’avond in de mysterieuze wereld van de Wallen. Ga op de foto met een beroemdheid in Madam Tussauds. Laat uw hart verwarmen door de zonnebloemen van het onweerstaanbare schilderij van Vincent van Gogh in het Van Gogh museum. Vergeet niet de bloemenmarkt te bezoeken, voordat u gaat eten in een van de restaurantjes. De gerechten zijn afkomstig van letterlijk over de hele wereld. Onze bus tour brengt u overal en met de panoramische daken, waarmee al onze bussen zijn voorzien, hoeft u geen moment meer te missen van deze prachtige oude stad.

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.