De Uithof Karten

  • Nederland Den Haag, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor De Uithof Karten. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor De Uithof Karten en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor De Uithof Karten wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

Nadat wij je betaling ontvangen hebben ontvang je van ons een voucher. Met die voucher kun je telefonisch of per mail bij De Uithof reserveren voor het karten. Alle informatie over reserveren en jouw unieke code vind je op de voucher die je van ons ontvangt.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor De Uithof Karten

Algemene informatie

De Uithof is een multifunctionele sport- en evenementenlocatie aan de rand van Den Haag. De Uithof is in 1973 geopend als Haags ijspaleis, met een 400-meter ijsbaan en ijshockeyhal en inmiddels is De Uithof uitgegroeid tot een complete sport- en evenementenlocatie met een indoor skibaan, schaatsbaan, karten en lasergamen.

Ervaar de G-krachten en snelheid op het vernieuwde kartcircuit van De Uithof. De baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts van De Uithof accelereren snel dus er kan uitdagend geraced worden. De baan beschikt over een tunnel, heuvel en een zeer spectaculaire kombocht.

Op Dagtickets bestel je eenvoudig vouchers voor het karten in De Uithof. Nadat je bestelling is afgerekend krijg je een voucher toegestuurd. Met die voucher kun je telefonisch op per mail reserveren bij De Uithof. Alle benodigde informatie en je unieke code staat op de voucher die je binnen een aantal minuten van ons ontvangt.

Openingstijden van de kartbaan

Maandag: gesloten
Dinsdag: 18.00 tot 22.00
Woensdag: 13.00 tot 22.00
Donderdag: 16.00 tot 22.00
Vrijdag: 16:00 tot 22:00
Zaterdag: 13:00 tot 22:00
Zondag: 13.00 tot 20:00

Foto's

Beoordelingen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.