Comics Station Antwerp

  • België Antwerpen, België

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Comics Station Antwerp. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Comics Station Antwerp en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Comics Station Antwerp wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Comics Station Antwerp!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaarten 3 jaar en ouder

Geldig tot en met 31 maart 2019
€ 21,50 € 14,90
€  € 
Korting: -31%

Algemene informatie

Zin in een magisch stripavontuur?
Dan is Comics Station Antwerp, hét nieuwe indoor pretpark in Antwerpen-Centraal, echt iets voor jou! Beleef unieke avonturen met je favoriete stripfiguren in het Indoor pretpark Comics Station Antwerp. Verdeeld over zes themagebieden staan coole attracties en super leuke activiteiten op je te wachten. Stap in de teletijdmachine met Suske & Wiske, schiet net zo snel als Lucky Luke en bouw een feestje met de Smurfen. Mis ook zeker de hoogste indoor glijbaan van de wereld niet.

Nieuw: Suske & Wiske theatershow!
In een niet te missen show in het Comics Theater, nemen Suske en Wiske je mee op een reis door hun fantasiewereld. Het ene moment zoef je door de ruimte en iets later ga je mee op schattenjacht in een griezelige grot (opgelet: hopelijk ben je niet bang voor spinnen!). Ontdek de show vanaf 22 december.

Unieke locatie
Indoor pretpark Comics Station Antwerp is gevestigd in het prachtige treinstation van Antwerpen. In het vier verdiepingen tellende pretpark beleef je de grootste avonturen. Met ruim 6.000 m2 zit je goed voor minstens 4 uur familieplezier.

Uitstekend bereikbaar
Indoor pretpark Comics Station Antwerp is niet alleen te bereiken met de trein, maar ook heel goed met de auto. Deze kun je kwijt in de parkeergarage (Van Immerseelstraat) direct onder het station.

Tip: Combineer jouw bezoek met een paar uurtjes shoppen en het bekijken van de bezienswaardigheden van Antwerpen.

Openingstijden
Woensdag: 12.00u. – 17.00u.
Zaterdag – zondag: 10.00u. – 17.30u.
Belgische schoolvakanties: 10.00u. – 17.30u. (alle dagen open)

Kijk voor actuele openingstijden op www.comicsstation.be

Foto's

Beoordelingen

Yves Cleyman

keileuk en groot is een toffe ervaring geweest voor de kids en zelf voor mij

melissa rypens

Comics Station is altijd erg leuk. Ook als je een paar keer al bent geweest, we vinden altijd wel iets nieuws. Het enige minpuntje is dat het rond de middag wel erg druk begint te worden

Michel Van Hissenhoven

Mixed feelings. Op vrijdag 02.11 was de comic station OVERBEVOLKT..... Tal van attracties niet kunnen beleven aangezien de zeer lange files. We waren daar met onze 5 kleinkinderen en hebben dus veel betaald ...

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.