Alpincenter Bottrop

  • Duitsland Bottrop, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Alpincenter Bottrop. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Alpincenter Bottrop en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Alpincenter Bottrop wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

De aangeboden all-inclusive tickets zijn inclusief: entree, lift, materiaal (ski’s/snowboard, schoenen en stokken), onbegrensd eten (buffet), onbegrensd dranken (frisdranken/sappen/koffie/thee) en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Op vrijdag en zaterdag zelfs inclusief onbeperkt bier en wijn. Het gebruik van handschoenen is verplicht in Alpincenter Bottrop en dien je zelf mee te nemen. Alvast veel plezier in Alpincenter Bottrop!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Alpincenter Bottrop

Algemene informatie

Alpincenter Bottrop heeft een piste van maar liefst 640m en is daarmee de langste skihal ter wereld. Er is een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basisvaardigheden van het skiën of snowboarden te leren. Voor geoefende wintersporters voorziet de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop een uitdaging. Door middel van twee banden worden bezoekers weer naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opieuw ingezet kan worden.

Uiteraard kunnen er ook lessen aangevraagd worden, het team van TOP ON SNOW helpt je waar nodig. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook rodelen in de enige rodelbaan in het Ruhrgebied. Je suist over de baan van 1.000 meter het dal in. In de klimtuin trotseer je 10 plateaus op 10 meter hoogte. Een meelopend veiligheidssysteem zorgt ervoor dat u heelhuids door de klimtuin komt.

De aangeboden all-inclusive tickets zijn inclusief: entree, lift, materiaal (ski’s/snowboard, schoenen en stokken), onbegrensd eten (buffet), onbegrensd dranken (frisdranken/sappen/koffie/thee) en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Op vrijdag en zaterdag zelfs inclusief onbeperkt bier en wijn. Het gebruik van handschoenen is verplicht in Alpincenter Bottrop en dien je zelf mee te nemen.

Openingstijden Skihal

zo - do: 10:00 - 23:00 uur
vr + za: 10:00 - 02:00 uur
- Piste ma - zo: 10:00 - 22:00 uur
- Buffet ma - zo: 11:30 - 22:00 uur
- Bar: zo - do: 10:00 - 23:00 uur / vr + za: 10:00 - 02:00 uur

Foto's

Beoordelingen

R. van oostrom

Leuke baan en prima faciliteiten. De lift/lopende band is echter wel een drama. Dit kost te veel tijd! Wellicht allemaal met de ski's in je arm omhoog?

nick elfrink

Fantastisch

stender elfrink

Fantastisch

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.