Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00
Zomervakantie

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 7 juli t/m 30 september 2018
€ 32,00 € 28,00
€  € 
Korting: -13%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 7 juli t/m 4 november 2018
€ 22,50 € 22,00
€  € 
Korting: -2%

Algemene informatie

Discover your own magic

Attractiepark Toverland is deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdek vanaf 7 juli 2018 de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Vlieg mee onder de prachtige vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het betoverende gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Ga samen op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van de beroemde tovenaar Merlijn.

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een plek vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren.

Met 35 attracties en shows voor zowel jong als oud, beleeft iedereen in Toverland gegarandeerd een magisch mooie dag. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van een onbezorgd dagje uit.

Foto's

Beoordelingen

Jacqueline

Leuk park, goed onderhouden en leuke attracties

Theo Koelen

Toverland is een goed georganiseerd en niet te groot pretpark met up to dat topattracties!

LC Schrijnemakers

Het was heel leuk! Ik was met 3 vrienden een dagje op pad. We hebben bijna attracties gedaan en mijn favoriet is de Dwervelwind. Ik kan niet wachten tot de nieuwe attractie opengaat!!! Groetjes van Bas

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.