Toverland

  • Nederland Sevenum, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Toverland. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Toverland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Toverland wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Toverland.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Je betaalt bij ons alleen de ticketprijs; geen reserveringskosten, geen servicekosten!

Totaal: 0,00

Dagkaart kinderen en volwassenen

Dagkaart kinderen vanaf 120cm en volwassenen

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 18,00 € 12,00
€  € 
Korting: -33%

Dagkaart kinderen

Dagkaart kinderen van 90 tot 120 cm

Geldig 6 november t/m 22 december 2017
€ 14,00 € 12,00
€  € 
Korting: -14%

Algemene informatie

Toverland Winter

Toverland in de winter is in één woord: genieten! Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus’ Blitz Bahn. Vanaf 6 november 2017 start de winterse magie in Toverland en zijn beide overdekte themagebieden, Land van Toos en Magic Forest, geopend.

Hoezo zou je in de winter thuis blijven zitten? Ga erop uit met het hele gezin! In deze sfeervolle ambiance heb je een fantastische dag vol magische momenten en winterse gezelligheid. Iedereen is in opperbeste stemming, het is goed toeven hier.

Foto's

Beoordelingen

Lindsey Teerink

Wij zijn hier met onze 4 jaar oude zoon geweest en hij heeft de dag van zijn leven gehad. Het buiten gedeelte was dicht ivm kou en mist, maar dat mocht de pret niet drukken. De hele kind beleving is hier top. Wij waren er ook tijdens de sinterklaas periode. Er was een super sinterklaas show en hele leuke zwarte pieten die het de kindjes naar de zin maken en vrolijk mee doen, ze gingen zelfs mee in de achtbaan. Onze zoon vraagt nog iedere dag wanneer we weer gaan!

M van Gestel

We hebben een fantastische dag gehad met kinderen en kleinkinderen, Die vonden het ontzettend leuk dat er zwarte pieten waren. Ze hadden een heel mooi sinterklaas cadeautje waar ze met heel veel plezier op terug kiijken

G.H. Ugen

Het was toveren eindelijk konden we met de kleine man 3 jaar meer spannende dingen doen

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.