Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar

  • Duitsland Kalkar, Duitsland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Kernie’s Familiepark in Wunderland Kalkar. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten.

De tickets voor Kernie's Familiepark in Kalkar zijn all-inclusive. Dit betekent entree, gebruik van de attracties en onbeperkt frietjes, ijs en frisdrank. Voor de kartbaan geldt een toeslag. Parkeren is t/m 30 juni 2018 gratis maar vanaf 1 juli 2018 betaal je € 5,00 per voertuig per dag.

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar

Algemene informatie

Hartelijk welkom in Kernie's Familiepark
Een dag onbeperkt genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs en frisdrank? Dan ben je bij Kernie's Familiepark, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, aan het juiste adres. Kernie's Familiepark is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 12 jaar maar ook voor oudere kinderen is er genoeg te doen. Beklim de metershoge klimwand of scheur rond op de kartbaan. Tijdens een dag in het familiepark van Wunderland Kalkar zijn de frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee onbeperkt bij de prijs inbegrepen.

Naast plezier genoeg te leren
In Kernie's Familiepark is niet alleen van alles te beleven, maar je kunt er ook genoeg leren. Tijdens een bezoek aan het Brüter Museum van Wunderland Kalkar leer je bijvoorbeeld alles over de voormalig, nooit in werking gestelde, kerncentrale.

All-inclusive genieten én besparen
Een bezoek aan dit familiepark is altijd all-inclusive. Dit betekent entree, gebruik van de attracties en onbeperkt frietjes, ijs en frisdrank. Voor de kartbaan geldt een toeslag. Parkeren is t/m 30 juni 2018 gratis maar vanaf 1 juli 2018 geldt een toeslag van € 5,00 per voertuig per dag.

Praktische informatie
Het familiepark is niet het hele jaar door geopend, controleer daarom altijd de openingstijden op de website van Wunderland Kalkar. De tickets voor Wunderland Kalkar zijn het hele seizoen te gebruiken en bij slecht weer kun je het bezoek dus gewoon verzetten naar een andere dag.

Foto's

Beoordelingen

Joyce

heel leuk en gezellig park voor kinderen tussen de 3 en 12, het is makkelijk dat je de hele dag door eten en drinken kan pakken.
alleen jammer dat er zo weinig wc's zijn in het park.

christian

Ben hier een paar jaar terug geweest met schoolreisje. Zat toen nog in een lage groep, dus vond het toen wel leuk. Nu is het park echt niet meer voor kinderen en volwassen boven de 13 jaar. Er is geen een echte thrill-ride te vinden. Kortom, voor kleine kinderen nog wel leuk, maar voor volwassen, niet zoveel aan! Het onbeperkt eten en drinken, is wel een groot voordeel!

Hans

Een vrij unieke formule door het eten en drinken in de entreeprijs te verwerken. Het attractieaanbod is vooral gericht op kinderen en niet altijd gevarieerd maar al met al is dit een goedkoop en leuk park om een keer te bezoeken.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.