Julianatoren

  • Nederland Apeldoorn, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Julianatoren. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Julianatoren en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Julianatoren wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Julianatoren!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Julianatoren

Algemene informatie

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet.

Meer dan 60 attracties
Er zijn meer dan 60 attracties, die vaak draaien om mascotte Jul de Muis. De torenmuis heeft voor stoere kids een spannende achtbaan, Jul’s Rollerskates. Voor de avonturiers is er Jul’s Dino Toer, een tocht waar je oog in oog komt te staan met dinosaurussen! Geniet van het uitzicht bovenin het Reuzenrad en vaar als een echte piraat over de woeste golven in de Moby Dick.

Voor de kleinsten heeft de Julianatoren ook veel leuke attracties en ritjes in petto! Zij kunnen mee in Jul’s Stones Baan of stappen als een heuse cowboy op hun paard in de Paardenbaan. Wil je een kabouter in het echt zien, rij dan door Kabouterwonderland, op de rug van een egel. Ook hoog boven het park rondvliegen in een helikopter is één van de vele mogelijkheden voor de kleine bezoekers van het attractiepark in Apeldoorn.

Foto's

Beoordelingen

shenurah Bholai

Wij zijn eind oktober naar de Julian Toren geweest.Dit was ook de aller eerste keer voor ons samen met onze zoontje van 4 jaar oud.Juliana Toren is heel complex en echt voor leeftijd van 4 jaar en wat ouder heel geschikt me zoontje heeft genoten alleen in de middag was het zo jammer want het begon te regenen en kon hij er niet meer van genieten.Het regenen was ook niet gestopt dus zijn we bij 16.30 maar weggegaan.Wel jammer want me zoontje wilde langer blijven.

Erika Fontein

we hebben een heel gezellig dagje uit gehad. Dagtickets had een leuke aanbieding waardoor het wat laagdrempeliger was om een dagje te gaan met de kids....maar ik vind de normale entreeprijs van 21 euro toch echt wel heel hoog. met korting vond ik het nog steeds was discutabel. Maar...we hebben een hele leuke dag gehad, de kids hebben genoten en uiteraard is dat onbetaalbaar!

R van E

Een leuke dag voor kleine mensen, de meeste attracties zijn niet geschikt voor volwassen.

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.