Familiepretpark De Waarbeek

  • Nederland Hengelo, Nederland

Extra informatie

Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Familiepretpark De Waarbeek. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Familiepretpark De Waarbeek en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Als je de bestelling voor Familiepretpark De Waarbeek wilt afronden reken je de kaartjes eenvoudig en veilig af in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Je ontvangt de kaartjes binnen enkele minuten zodat je deze zelf kunt uitprinten. Alvast veel plezier in Familiepretpark De Waarbeek!

Aantal Ticket Prijs per stuk Totaal Extra's

Binnenkort kun je hier weer tickets bestellen voor Familiepretpark De Waarbeek

Algemene informatie

Familiepretpark De Waarbeek ligt verscholen in de bossen tussen Enschede en Hengelo. In Familiepretpark De Waarbeek, zijn er veel verschillende (traditionele) attracties te vinden, zoals de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt er ook met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen UFO in de Skyflyer. Voor de kleintjes zijn er attracties als de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel, de Muizenstad, en de oude Spoortrein. En voor de allerkleinsten is er een veilige speeltuin met onder meer de Draaimolen.

De Winter Waarbeek
De Winter Waarbeek staat voor een gezellige winter kermis met de o.a. de rodelbaan, botsauto’s, oldtimers, trein en de skyflyer. Maar ook lekker opwarmen bij het kampvuurtje met lekkere marshmallows. Naast een mooi verlicht en gezellig pretpark kan je ook lekker schaatsen op het park of genieten van extra entertainment op het park, misschien loop je zelfs Twekky of zelfs een levende sneeuwpop tegen het lijf.

Foto's

Beoordelingen

Jan Hendrik Rottink

Bij topdrukte, zoals ik heb ervaren, te weinig parkeerplek en de verwijzing naar de camping was niet best en ook moelijk om een plek te vinden. Maar ondanks de drukte was het verder een prettig verblijf voor mij als 80 jarige opa, met mijn 2 kleinzoons.

j.j. Takken

ondanks de hitte hebben de kinderen zich prima vermaakt

Huub Penterman

Het is een overzichtelijk park waar zowel voor de allerkleinsten totdat wat grotere kinderen zich goed kunnen vermaken.
Daarnaast zijn de attracties zo opgesteld dat zowel voor de kleintjes als de grote kinderen goed in de gaten kunt houden

TIP: Je vindt veel meer beoordelingen op Rides.nl. Hier kun je ook je eigen beoordeling plaatsen.